Film - Max Manus: Man of War - Max Manus (2008) - vedeti film online

poster Film - Max Manus - Max Manus (2008)Max Manus


Film online: Max Manus: Man of War - Max Manus (2008)
Poster film: Max Manus - Max Manus (2008)

Regia: Joachim Rønning, Espen Sandberg
Scenariul: Thomas Nordseth-Tiller
Distributia: Aksel Hennie (Max Manus), Agnes Kittelsen (Ida Nikoline 'Tikken' Lindebrække), Nicolai Cleve Broch (Gregers Gram), Petter Næss (Martin Linge), Kyrre Haugen Sydness (Jens Christian Hauge), Knut Joner (Gunnar Sønsteby), Christian Rubeck (Kolbein Lauring), Mats Eldøen (Edvard Tallaksen), Ken Duken (Siegfried Fehmer), Stig Henrik Hoff (Politikapt Eilertsen)..
Durata: 118 minute
An: 2008
Gen: Actiune/Biografic/Drama/Istoric/Razboi
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
(filme de razboi, filme norvegiene, filme despre al doilea razboi mondial, tabara de antrenament comando in Scotia, sabotor, sabotaj, vas german cu munitie aruncat in aer, luptatori in rezistenta norvegiana, mine magnetice, Norvegia, Regele Norvegiei, decoratie, Suedia, port militar, Gestapo, propaganda, tradator, muncitori executati, pluton de executie, explozii, cadere cu parasuta, soldati germani, limba germana)
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -


vedeti aici - Max Manus
Filmul - Max Manus - subtitrat in romana


Dupa ce a luptat ca voluntar impotriva sovieticilor in Razboiul de Iarna din Finlanda, Max Manus revine in Norvegia si o gaseste ocupata de Nazisti. Se alatura Miscarii Norvegiene de Rezistenta in lupta impotriva Germanilor, dar este arestat. Reuseste sa evadeze si ajunge in Scotia; se antreneaza in Comandoul Britanic si este retrimis in Norvegia sa indeplineasca misiuni de sabotaj impotriva fortelor de ocupatie germane.
La intoarcerea in Norvegia, impreuna cu prietenul sau Gregers Gram, prima sa misiune este atacul asupra unui vas german de transport; succesul spectaculos il aduce in atentia Sefului local al Gestapo, Siegfried Fehmer. Cu toate acestea, Manus reuseste sa scape si, impreuna cu Gram si Gunnar Sønsteby, formeaza asa numitul grup: "Oslo Gang"..
- - - - - - - - - -
Filmul Max Manus: Man of War se bazeaza pe cartile scrise de Max Manus: "Det vil helst gå godt" si "Det blir alvor", dar si pe alte marturii si documente istorice.
-
Tags: , , , , ,

About magazinweb

filme subtitrate - filme romanesti - desene animate - diverse - internet.

0 comentarii

Leave a Reply

you may leave here a comment .
thank you !