Film - Oscar - Oscar (1967) - vedeti film online

poster Film - Oscar - Oscar (1967)Oscar


Film online: Oscar - Oscar (1967)
Poster film: Oscar - Oscar (1967)

Regia: Édouard Molinaro
Scenariul: Louis de Funès, Jean Halain, Claude Magnier, Édouard Molinaro
Distributia: Louis de Funès (Bertrand Barnier), Claude Rich (Christian Martin), Claude Gensac (Germaine Barnier), Agathe Natanson (Colette Barnier), Mario David (Philippe Dubois), Dominique Page (Bernadette), Sylvia Saurel/Noël (Jacqueline Bouillotte), Paul Préboist (Charles), Germaine Delbat (Charlotte Bouillotte), Roger Van Hool (Oscar), Philippe Valauris (soferul)..
Durata: 85 minute
An: 1967
Gen: Comedie

Filmul "Oscar" (1967), adaptare cinematografica dupa piesa de teatru Oscar, scrisa de Claude Magnier in 1958.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
(filme de comedie, filme Franta, filme cu Louis de Funès, oameni de afaceri, companie imobiliara prestigioasa, cerere in casatorie, povesti de dragoste legate de bani, confuzie creata de neintelegere, trai bun asigurat financiar, bani multi, beneficii sociale, functionar contabil, director comercial, bani furati, acord amiabil)
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -


vedeti aici - Oscar
Filmul- Oscar
- subtitrat in romana


Christian Martin, un contabil modest la o mare societate imobiliara a domnului Bertrand Barnier, isi surpride patronul cerandu-i o marire de salariu. Martin este pe cale sa ceara mana unei tinere si nu indrazneste sa se prezinte tatalui fetei ca un salariat oarecare.
Cum seful sau refuza sa-i dea 6.000 de franci pe luna, Martin ii spune acestuia ca i-a furat o multime de bani, dar ca e gata sa renunte la ei in favoarea unei intelegeri..
-
Tags: , , ,

About magazinweb

filme subtitrate - filme romanesti - desene animate - diverse - internet.

1 comentarii

  1. Calitate exceptionala, un actor care se naste o data la 100 ani, o comedie de situatii de la inceput pana la sfarsit...

Leave a Reply

you may leave here a comment .
thank you !