Film - The Desert Rats - The Desert Rats (1953) - vedeti film online

poster Film - The Desert Rats - The Desert Rats (1953)The Desert Rats


Film online: The Desert Rats - The Desert Rats (1953)
Poster film: The Desert Rats - The Desert Rats (1953)

Regia: Robert Wise
Scenariul: Richard Murphy
Distributia: Richard Burton (Capitanul "Tammy" MacRoberts), James Mason (Feld Maresal Erwin Rommel), Robert Newton (Tom Bartlett), Robert Douglas (General), Torin Thatcher (Colonel Barney White), Chips Rafferty (Sergent "Blue" Smith), Charles "Bud" Tingwell (Locotenent Harry Carstairs), Charles Davis (Pete), Ben Wright (Mick)..
Durata: 88 minute
An: 1953
Gen: Actiune/Aventura/Drama/Razboi
"The Desert Rats (1953)", film nominalizat la Oscar in 1954 pentru cel mai bun scenariu: Richard Murphy.
Filmul "The Desert Rats (1953)", continuare la "The Desert Fox: The Story of Rommel (1951)". Au fost folosite si unele imagini de fundal preluate din documentarul "Desert Victory (1943)".
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
(filme cu Richard Burton - James Mason - Robert Newton, filme de razboi, al doilea razboi mondial, tancurile lui Rommel, artilerie grea, trupe de comando, sobolanii desertului, brigada a 7- a blindata " Sobolanii desertului ", lupte pe frontul din Africa de Nord, stare operativa, trupe aliate, Libia, harti militare, misiune de comando, Thompson Gun, soldati germani, Blitzkrieg)
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -


vedeti aici - The Desert Rats
Filmul - The Desert Rats - subtitrat in romana


Anul 1941 - Africa de Nord
Rommel se indreapta spre Canalul de Suez si doar Tobruk-ul ii mai sta in cale; Tobruk este aparat de o forta militara alcatuita din trupe australiene depasite numeric de armata germana..

Extras:
"Și astfel, după 242 de zile, blocada din Tobruk, chiar dacă nu a fost cea mai vastă acțiune din război, a fost una plină de speranță a nenumăratelor trupe militare unde curajul eroic al soldaților a creat locuri de neuitat în istoria războaielor."
-
Campania din Africa de nord a început în 1940, forțele italiene din Libia atacându-le pe cele britanice din Egipt. Se încerca, astfel, transformarea Egiptului într-o posesiune italiană, ținta principală fiind Canalul Suez, rută vitală de transport maritim. Forțele britanice, indiană și australiană au contraatacat (Operațiunea Compas), dar această ofensivă a fost oprită când cea mai mare parte a forțelor Commonwealthului au fost transferate în Grecia pentru a lupta împotriva germanilor. Unitățile germane (Afrika Korps) conduse de generalul Erwin Rommel au debarcat în Libia și au reluat atacul asupra Egiptului. (wiki ro).
-

Tags: , , , ,

About magazinweb

filme subtitrate - filme romanesti - desene animate - diverse - internet.

0 comentarii

Leave a Reply

you may leave here a comment .
thank you !