Film - Le capitaine Fracasse (1961) - vedeti film online

poster Film - Le capitaine Fracasse (1961)Le capitaine Fracasse


Film online: Le capitaine Fracasse (1961)
Poster film: Le capitaine Fracasse (1961)

Regia: Pierre Gaspard-Huit
Scenariul:  Pierre Gaspard-Huit, Théophile Gautier
Distributia: Jean Marais (Baronul Philippe de Sigognac, alias « Capitanul Fracasse »), Philippe Noiret (Hérode, seful trupei de comedieni), Geneviève Grad (Isabelle), Gérard Barray (Ducele de Vallombreuse), Robert Pizani (Blazius, un comedian), Danielle Godet (Sérafina), Bernard Dhéran (Cavalerul de Vidalenc), Jacques Toja (Léandre), Alain Saury (Agostin, aruncatorul de cutite), Sacha Pitoeff (Matamore), Maurice Teynac (Marchizul Edouard de Bruyères), Louis de Funès (Scapin), Jean Yonnel (Printul de Moussy), Jean Rochefort (Malartic, un spadasin), Riccardo Garrone (Jaquemin Lampourde), Guy Delorme, Raoul Billerey (Mérindol), René Charvey (Ludovic al XIII-lea)..
Durata: 105 minute
An: 1961
Filmul "Le capitaine Fracasse (1961)", ecranizare dupa romanul "Le capitaine Fracasse", scris de Théophile Gautier, roman aparut in anul 1863.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
(Film Capitanul Fracasse, filme cu Jean Marais - Philippe Noiret - Gérard Barray si Louis de Funès, filme in limba franceza, "Captain Fracasse", "Fracasse, der freche Kavalier", film de capa si spada, trupa de actori ambulanti in Franta, nume de scena: Fracasse, comedie, scena, rapire, castel, duel, iubire)
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -


vedeti aici - Le capitaine Fracasse
Filmul - Le capitaine Fracasse - subtitrat in romana


Philippe de Sigognac, un baron ruinat, se intalneste intr-o zi cu o trupa de comedieni ambulanti condusa de  Hérode. Atras de Isabelle - cea care detinea rolul de ingenua, dar si de dinamismul si entuziasmul membrilor trupei, baronul ia locul poetului defunct; astfel, Philippe devine capitanul Fracasse.
Isabelle il iubea si ea pe Philippe, dar nefiind de vita nobila refuza sa se amestece in viata lui.
Intr-o zi, Ducele de Vallombreuse, sedus de Isabelle, este provocat la duel de Philippe pentru ca s-a atins de tanara fata; invins, el isi trimite oamenii asupra lui Fracasse, apoi o rapeste pe Isabelle.
Trupa de comedieni ia cu asalt castelul unde ea este prizoniera. De data aceasta, Vallombreuse este grav ranit, si, insusi tatal ducelui, sosit in graba la castel, descopera ca Isabelle este fiica sa dintr-o relatie avuta cu o actrita. Acum, nimic nu mai sta in calea celor doi indragostiti, Fracasse si Isabelle..
-
Tags: , , , ,

About magazinweb

filme subtitrate - filme romanesti - desene animate - diverse - internet.

0 comentarii

Leave a Reply

you may leave here a comment .
thank you !