Film - Yes Man - Un cuvânt poate schimba totul (2008) - film online

poster Film - Yes Man - Yes Man - Un cuvânt poate schimba totul (2008) Un cuvânt poate schimba totul


Film online: Yes Man (2008)
Poster film: Yes Man

Regia: Peyton Reed
Scenariul: Nicholas Stoller, Jarrad Paul, Andrew Mogel
Distributia: Jim Carrey (Carl Allen), Zooey Deschanel (Allison), Bradley Cooper (Peter), John Michael Higgins (Nick Lane), Rhys Darby (Norman), Maile Flanagan (Janet), Danny Masterson (Rooney), Terence Stamp (Terrence Bundley), Sasha Alexander (Lucy Burns), Molly Sims (Stephanie), Aaron Takahashi (Lee), Fionnula Flanagan (Tillie), Sean O'Bryan (Ted), John Cothran (Tweed), Spencer Garrett (Multack), Rocky Carroll (Wes)..
Durata: 104 minute
An: 2008
- - - - - - - - - - - - -
(filme cu Jim Carrey, filme americane de comedie, Yes Man, bancher, divort, DA, Un cuvânt care poate schimba totul, Harry Potter Party, Optimism)
- - - - - - - - - - - - -

vedeti aici filmul - Un cuvânt poate schimba totul
Filmul - Un cuvânt poate schimba totul
– subtitrat in romana


Angajatul unei banci din Los Angeles, Carl Allen, a devenit un om retras si preocupat mai mult de sine, dupa divortul de sotia sa Stephanie. Ignorandu-si constant prietenii, a inceput sa-si petreaca timpul liber uitandu-se de unul singur la filme pe DVD, in apartament, si sa aiba o perspectiva negativa asupra vietii.
Pana intr-o zi, cand, in urma discutiei cu o mai veche cunostiinta, si a altor intamplari, se hotaraste sa nu mai fie negativist si sa spuna DA timp de un AN intreg..
. . .
Filmul Yes Man, are la baza cartea cu acelasi titlu, "Yes Man", scrisa de umoristul britanic Danny Wallace, in care acesta povesteste cum si-a propus, pentru o perioada de 6 luni, sa spuna "DA" la orice, totul in urma unei conversatii cu un necunoscut intalnit in autobuz.
Danny Wallace apare si el in film, la final, intr-un montaj video.
-
Tags: ,

About magazinweb

filme subtitrate - filme romanesti - desene animate - diverse - internet.

0 comentarii

Leave a Reply

you may leave here a comment .
thank you !