Film - Full Metal Jacket - Platosa de metal (1987) - vedeti film online

poster Film - Full Metal Jacket - Platosa de metal (1987) Platosa de metal


Film online: Full Metal Jacket (1987) - Platosa de metal
Poster film: Full Metal Jacket

Regia: Stanley Kubrick
Scenariul: Stanley Kubrick, Jan Harlan
Distributia: Matthew Modine (sergent James T. "Joker" Davis), Vincent D'Onofrio (soldat Leonard "Gomer Pyle" Lawrence), R. Lee Ermey (sergent Hartman), Arliss Howard (sergent "Cowboy" Evans), Adam Baldwin (sergent "Animal Mother"), Dorian Harewood (caporal "Eightball"), Kevyn Major Howard (soldat "Rafter Man"), Ed O'Ross (locotenent Walter J. "Mr. Touchdown" Schinowski)..
Durata: 116 minute
An: 1987
- - - - - - - - - - - - - - -
(filme de razboi, filme americane, nominalizat la Oscar, razboiul din Vietnam, America in razboi, tineri recruti, pas de cadenta, presiune psihica, puscasi marini, Vietnam, camp de lupta, agenti secreti ai Viet Cong, jurnal de lupta)
- - - - - - - - - - - - - - -

vedeti aici filmul - Platosa de metal
Filmul - Platosa de metal
– subtitrat in romana


Filmul: Full Metal Jacket, adaptare cinematografica dupa romanul semi-autobiografic "The Short-Timers", scris de Gustav Hasford in 1979.

Un puscas de marina observa efectele dezumanizarii in Razboiul din Vietnam, asupra camarazilor sai, incepand cu tratamentul brutal din tabara de antrenament de la "Parris Island" – SUA si pana la sangeroasele lupte de strada din 1968 Hue, Vietnam.
Pregatirea de lupta. Baza navala Da Nang.
"Sărbătoarea Tet. Anul Maimutei. Anul Nou vietnamez. La periferie, gălbejitii sărbătoresc cu artificii."
"Dusmanul, în mod parsiv, a profitat de armistitiu si a lansat o ofensivă de proportii în toată tara. Până acum, aici nu au fost lupte grele. Dar se pare că noi suntem exceptia. Vietnamezii au atacat în fortă toate bazele militare. În Saigon ambasada SUA a fost atacată de escadroane sinucigase. Orasul Khe Sanh e pe cale să fie cucerit. Ni s-a raportat că o divizie de soldati vietnamezi a ocupat orasul Hue, la sud de râul Perfume. Asta înseamnă că tara e ruptă în două, iar ziaristii au făcut pe ei, confratii nostri de la TV spunând că războiul e pierdut. Pe scurt, suntem în rahat până-n gât si trebuie să înotăm prin el."..
-

Tags: , , , ,

About magazinweb

filme subtitrate - filme romanesti - desene animate - diverse - internet.

0 comentarii

Leave a Reply

you may leave here a comment .
thank you !