Desene animate - Ratatouille (2007) - vedeti film online

poster Desene animate - Ratatouille (2007) Ratatouille


Film online: Ratatouille (2007)
Poster film: Ratatouille

Regia: Brad Bird
Scenariul: Brad Bird
Distributia (voci): Patton Oswalt, Lou Romano, Ian Holm, Janeane Garofalo, Peter O'Toole, Brian Dennehy, Peter Sohn, Brad Garrett, Will Arnett..
Durata: 111 minute
An: 2007
- - - - - - - - - - - - -
(animatie lung metraj, desene animate subtitrate, desene animate cu animale, animale vorbitoare, soarecele bucatar, Franta, restaurant in Franta, gastronomie, ingrediente, mirodenii, Linguini, maestru bucatar, brânzã "Tomme de chevre de pays", critic bucatar, recenzie, inspector sanitar, Ratatouille este un fel de mâncare tradiţională franceză provensală de legume fierte, bistroul "La Ratatouille")
- - - - - - - - - - - - -


vedeti aici filmul - Ratatouille
Filmul - Ratatouille
- subtitrat in limba romana


  "Deşi toate ţările lumii ar dori să conteste acest lucru, noi, francezii, ştim adevărul. Cea mai bună mâncare din lume e preparată în Franţa. Cea mai bună mâncare din Franţa e preparată la Paris.
Unii spun că cea mai bună mâncare din Paris e preparată de bucătarul Auguste Gusteau. Restaurantul lui Gusteau e cel mai bun din Paris, fiind rezervat cu patru luni în avans. Şi proprietarul său a ajuns pe coperta celor mai bune reviste culinare din Franţa, făcându-i pe concurenţii săi invidioşi.
E cel mai tânăr bucătar, din toate timpurile care a primit o cotaţie de cinci stele. Cartea de bucate a lui Gusteau, "Oricine poate să gătească", a ajuns în topul celor mai bine vândute cărţi. Dar nu toată lumea a celebrat succesul său.
Un titlu amuzant, "Oricine poate să gătească". Dar şi mai amuzant e că Gusteau chiar crede asta.
Eu, pe de altă parte, iau gătitul în serios. Şi, nu, nu cred că poate s-o facă oricine. Ăsta sunt eu. Cred că e evident că trebuie să-mi reorganizez viaţa puţin. Care e problema mea ? În primul rând, sunt un şobolan. Ceea ce înseamnă că viaţa e dură. În al doilea rând, am un nivel al simţurilor gustativ şi olfactiv foarte ridicat.."
-
Tags: , ,

About magazinweb

filme subtitrate - filme romanesti - desene animate - diverse - internet.

0 comentarii

Leave a Reply

you may leave here a comment .
thank you !