Film - Submerged - Dusmanul din ape (2005) - vedeti film online

poster Film - Submerged - Dusmanul din ape (2005) - vedeti film online Dusmanul din ape

Film: Submerged - Dusmanul din ape (2005)
Poster film: Dusmanul din ape

Regia: Anthony Hickox
Scenariul: Anthony Hickox, Paul de Souza
Distributia: Steven Seagal (Chris Cody), William Hope (Agent Fletcher), Christine Adams (Dr. Susan Chappell), Vinnie Jones (Henry), Nick Brimble (Dr. Arian Lehder), Alison King (Damita), P. H. Moriarty, Gary Daniels (Col. Sharpe), Ross McCall (Plowden)..
Durata: 96 minute
An: 2005
- - - - - - - - - - - - - - - -
(prizonier, comando, mercenari, teroristi, arme letale, imagini prelucrate, controlul mintii, declansare relee, relee activare actiune, imagine direct in neocortex, explozibili, expert in submarine, submarin Clasa Oberon, sala masinilor, andocare, elicopter, coordonate de aterizare, discheta cu date, informatii stocate pe disc, programul de control al mintii, programarea mintii pentru actiuni viitoare, spalarea creierului, lupta cu cutitul)
- - - - - - - - - - - - - - - -


vedeti aici filmul - Dusmanul din ape
Film - Dusmanul din ape
- subtitrat in limba romana


Chris Cody (Steven Seagal), unul dintre cei mai bine cotati mercenari din intreaga lume, este eliberat din carcera in care si-a petrecut ani buni si i se promite o gratiere pentru care garanteaza insusi presedintele Statelor Unite, daca accepta sa ia parte la o misiune ultrasecreta.

Un submarin cu incarcatura nucleara a ramas captiv pe fundul oceanului, dupa ce a suferit o avarie in urma careia a fost eliberat un agent biologic mortal. |nsa aceasta nu este totul: la 20.000 de stinjeni sub ape, traiesc creaturi-mutant care ameninta o data in plus echipajul si tot in adancurile oceanului Cody se va mai confrunta cu un adevar dureros..
-

Tags: , ,

About magazinweb

filme subtitrate - filme romanesti - desene animate - diverse - internet.

0 comentarii

Leave a Reply

you may leave here a comment .
thank you !