Film - Rio - Rio (2011) - desene animate - vedeti film online

poster Film - Rio - Rio (2011) - desene animate Rio

Film: Rio - Rio (2011)
Poster film: Rio

Regia: Carlos Saldanha
Scenariul: Don Rhymer, Joshua Sternin, Jeffrey Ventimilia, Todd R. Jones, Earl Richey Jones
Distributia (voci): Jesse Eisenberg (papagalul Blu), Anne Hathaway (papagalul Jewel), George Lopez (Rafael), Jemaine Clement (Nigel), Bernardo de Paula (Kipo), Tracy Morgan (buldogul Luiz), will.i.am (Pedro), Jamie Foxx (Nico), Brian Baumgartner (Mauro)..
Durata: 96 minute
An: 2011
- - - - - - - - - - - - - - -
(Rio, filme de animatie lung metraj, desene animate cu papagali, pasari exotice, desene cu animale, papagali albastri, Rio de Janeiro, carnavalul de la Rio, excursie in Brazilia, dans, samba, orasul Rio de Janeiro vedere aeriana, zbor cu avionul, zbor cu deltaplanul, distractii la Rio carnaval)
- - - - - - - - - - - - - - -


vedeti aici filmul - Rio
Filmul - Rio
- subtitrat in limba romana


Blu este o pasare rara. Este ultimul mascul din specia sa si are o particularitate: nu stie sa zboare ! Linda, stapana sa, îi poarta o mare afectiune si are grija ca Blu sa aiba tot confortul. Dar Linda a uitat tocmai acest lucru: sa-l invete pe Blu cum sa zboare.
Linda si Blu locuiesc in Minnesota. Intr-o zi, Tulio Monteiro, doctor in ornitologie venit de la 10.000 de km distanta, îi explica Lindei ca specia lui Blu este pe cale de disparitie. Pentru salvarea speciei, Blu ar trebui sa fie dus in Brazilia..
-
Tags: , , , ,

About magazinweb

filme subtitrate - filme romanesti - desene animate - diverse - internet.

0 comentarii

Leave a Reply

you may leave here a comment .
thank you !