Film - Documentar Restrepo - Restrepo (2010) - vedeti film online

poster Film - Documentar Restrepo - Restrepo (2010) - vedeti film online Film: Restrepo (2010)
Poster film: Restrepo

Regia: Tim Hetherington, Sebastian Junger
Distributia (soldati ai Plutonului 2 - Airborne Brigade Combat Team): Juan 'Doc Restrepo, Dan Kearney, LaMonta Caldwell, Aron Hijar, Misha Pemble-Belkin, Miguel Cortez, Sterling Jones, Brendan O'Byrne, Joshua McDonough, Kyle Steiner, Angel Toves, Mark Patterson, Stephen Gillespie, Marc Solowski..
Producator: Tim Hetherington, Sebastian Junger
Durata: 93 minute
An: 2010
Distribuit de: National Geographic Entertainment, Dogwoof Pictures
- - - - - - - - - - - -
(Restrepo (2010), film documentar despre razboiul din Afganistan, soldati americani in Afganistan, situatii reale de lupta, talibani, avanposturi, avanpost miltar, soldati si civili in razboi, filme de razboi, in prima linie a frontului)
- - - - - - - - - - - -

Nota: Tim Hetherington, regizorul acestui film, a fost ucis în timp ce se afla pe linia frontului în oraşul asediat Misrata, Libia, în timpul războiului civil libanez 2011.

In acelasi atac a fost ucis si fotograful Chris Hondros, iar fotograful Guy Martin a fost grav ranit.

vedeti aici filmul documentar - Restrepo


Filmul - Restrepo - subtitrat in limba romana
Documentarul Restrepo urmareste Plutonul 2 in desfasurarea sa pe Valea Korengal, nord-estul Afganistanului, dealungul a 15 luni si prezinta o cronica a vietii acestor soldati americani.
Valea Korengal a fost, la momentul acela, considerata ca fiind "cel mai mortal loc de pe Pământ" (după cum se menţionează în documentar şi in reclamele de televiziune de pe National Geographic Channel). Scopul desfăşurării Plutonului2 a fost de a elimina rezistenta insurgentilor din Valea Korengal si de a câştiga încrederea populaţiei locale.
Filmul prezinta construirea unui avanpost avansat, OP Restrepo, precum şi provocările şi focurile intermitente cu care s-au confruntat în timp ce au reusit sa construiasca avanpostul într-o singură noapte.
În partea a doua a filmului este prezentată extrem de periculoasa misiune Operaţiunea Avalanşa, împreună cu unele dintre consecinţele sale tragice, cum ar fi moartea civililor şi a soldaţilor, precum şi stresul emoţional că soldaţii ar fi putut fi uitati pe campul de lupta.
"Durerea scoate la iveala Adevarul din Noi.. Cat Adevar poti suporta?"

Filmul documentar Restrepo a fost premiat la Sundance Film Festival cu Marele Premiu al Juriului in 2010.
-

Tags: , , ,

About magazinweb

filme subtitrate - filme romanesti - desene animate - diverse - internet.

0 comentarii

Leave a Reply

you may leave here a comment .
thank you !