Film - Paulie (1998) - vedeti film online

poster film Paulie - film online Film: Paulie
Poster film:
Paulie

Regia: John Roberts
Scenariul: Laurie Craig
Distributia: Jay Mohr, Tony Shalhoub, Gena Rowlands, Hallie Kate Eisenberg, Cheech Marin, Buddy Hackett
Durata: 91 minute
An: 1998
- - - - - - - - - - - - - - - - -
(filme subtitrate in limba romana, filme cu animale, papagali, Paulie, fruct mango, pasari inteligente, imigrant rus, europa de est, Misha profesor de literatura, California, America, Los Angeles, terapie balbaiala, teste pe animale, cercetari biologice)
- - - - - - - - - - - - - - - - -

Film Paulie - film cu subtitrare in limba romana
Paulie este un papagal foarte simpatic si foarte inteligent pe deasupra, care-si poate spune singur povestea si asta pentru ca Marie (Hallie Kate Eisenberg), stapana lui, l-a invatat sa vorbeasca. In schimbul acestui mare serviciu, Paulie a vindecat-o pe micuta lui prietena de bâlbâială.

vedeti aici filmul – Paulie

Totusi, acest har al lui Paulie nu-i impiedica pe parintii fetei sa-l vinda atunci cind ajung la concluzia ca Marie se atasase prea mult de aceasta pasare. Fara sa-si piarda speranta si cumpatul, micutul papagal porneste sa strabata tara in cautarea fetitei. Pe drum, el intilneste tot soiul de oameni.

Tags: , , ,

About magazinweb

filme subtitrate - filme romanesti - desene animate - diverse - internet.

2 comentarii

  1. Filmul acesta este minunat! Minunat! Imi place extraordinar de mult! Se poate gasi undeva pe dvd sau se poate downloada de pe acest site, cu acordul administratorului?

  2. Suuper film, recomand :x

Leave a Reply

you may leave here a comment .
thank you !